ГИНЕКОЛОГИЈА

Широка палета на производи со богат избор на типови и големини. Врвна технологија, издржливи, стерилни, безбедни. Затоа што секој пациент е посебен.

СПЕКУЛУМИПовеќе

ИНСТРУМЕНТИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБАПовеќе

ТЕСТОВИПовеќе

ПРОИЗВОДИ ЗА ВЕШТАЧКО ОПЛОДУВАЊЕПовеќе

УТЕРУСНИ ПРСТЕНИПовеќе
  • Претплати се за нашиот Newsletter