Beta Medico Trading

 • Адреса

  Види ја Бета Медико во поголема мапа

  Бета Медико Традинг
  Адреса: 29-ти Ноември 13-1/1
  (Спроти паркингот на Универзална Сала)
  телефон: (02) 3239 218
  телефон 2: (02) 3217 718
  е-маил: betamed@t-home.mk

 • Претплати се за нашиот Newsletter