Beta Pharmmacia

Адреса: Франклин Рузвелт 28/1-2
Адреса 2: Иван Милутиновиќ бр. 24
 • Адреса


  Погледни ја Beta Pharmacia во поголема мапа


  Погледни ја Beta Pharmacia 2 во поголема мапа

  Beta Pharmmacia
  Адреса 2:Иван Милутиновиќ бр. 24
  (Позади Универзална сала, надо кафаната Боеми)
  Адреса: Франклин Рузвелт 28/1-2
  (До семафорите кај кројачот „Ангелковски“)
  телефон: (02) 3256 799
  телефон 2: (02) 3227 220
  е-маил: betamed@t-home.mk

 • Претплати се за нашиот Newsletter