НИЕ СМЕ...

Веледрогерија за увоз, дистрибуција, застапување и регистрација на медицински производи и медицински помагала. Во рамките на Бета Медико Традинг припаѓаат следните филијали: Аптеки Бета фармација, Оптики Бета Оптик, продавници за ексклузивен накит Бета Џулс. Кај нас работите ги почнуваме „од себе“. Најдоброто „за себе“ ви го обезбедуваме вам, наши ценети соработници и потрошувачи. Се бавиме со увоз, дистрибуција и трговија на производи од областа на: офталмологија, оптика, респираторна терапија, лабораториска и микробиолошка дијагностика, алегенски производи, хируршки инструменти и производи за интерна медицина, се за бебиња, гинекологија, акцесоари. Долгогодишниот успех е резултат на нашиот тим кој со голема посветеност, страстно и одговорно ги следи најновите технолошки трендови и ги носи директно до вас. Денес на македонскиот пазар ексклузивно ви ги доставуваме: AMO Abbott, PHILIPS Respironics, Ciba Vision, Allergopharma, SMITHS MEDICAL, ORGENICS, GEUDER, ALERE Unipath, HOYA, PELICAN HEALTHCARE, Cartier, Misaki...- имиња што гарантираат традиција, доверба и квалитет.

  • Претплати се за нашиот Newsletter