Контактни леќи

ТИПОВИ КОНТАКТНИ ЛЕЌИ

* Кристално јасен вид (Нема дисторзии во видното поле, не се изместуваат и обезедуваат чист, природен поглед). * Зголемена самодоверба (Никој не знае, а вие заборавате дека ги носите. Имате поблизок контакт со другите, луѓето го гледаат вашето лице. А погледот кажува се. Зборувајте со очите!). * Покриено цело видно поле (Периферното видно поле е целосно покриено. Ова е особено важно при возење и спортување). * Нема рефлексија и отсјај (Континуирано чист вид, немате повремени прекини во сликата заради одблесоци). * Не се чувствуваат (Удобни се и не чувствувате тежина и туѓо тело. Рамката не ви се лизга по носот). * Не се замаглуваат (Не се валкаат на дожд и снег и не се замаглуваат при премин од топол во ладен простор). * Погодни за спортување (Обезбедуваат безгрижност и флексибилност во било какви нагли движења и ги поддржуваат сите позиции на телото. Пробајте ги Dailies контактните леќи за една употреба). * Модно прикладни (Одговараат на целата ваша гардероба и не морате да се грижите дали ќе ви одговара бојата и моделот. Транспарентни се и дискретни и не се приметуваат дека ги носите).

  • НАЈВИСОКА ПРОПУСТЛИВОСТ НА КИСЛОРОД

    Повеќе
  • ЕДНОДНЕВНИ КОНТАКТНИ ЛЕЌИ

    Повеќе
  • КОНТАКТНИ ЛЕЌИ ВО БОЈА

    Повеќе


  • Претплати се за нашиот Newsletter